50 plus dating


50 plus dating is mogelijk via Stichting Date. Veel 50-plussers zoeken begeleiding bij het vinden van een juiste date, wij ondersteunen hier zo veel mogelijk in. Bij ons kunt u zich vrijblijvend informeren over ons datingprogramma. 

Wij bieden met onze consulenten persoonlijke aandacht aan alle kandidaten en zoeken de perfecte match voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast organiseren we meerdere activiteiten, zoals café-middagen, speeddaten, kookworkshops en bos-en stadswandelingen. 

Op zoek naar een serieuze relatie?
Als u op zoekt bent naar een serieuze relatie, dan bent u bij Stichting Date aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in 50 plus dating, maar begeleiden ook veel kandidaten uit andere leeftijdscategorieen. 

Meld u hier aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Stichting Date is als relatiebemiddelingsbureau sinds 1969 actief in meerdere provincies in Nederland. Wij zijn met onze bijna 50 jaar ervaring het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Onze consulenten zijn allen opgeleid en bezitten de ervaring om voor iedereen een goede match te vinden. 

Bij ons kunt u zich voor een gratis gesprek aanmelden. Nadat u ingeschreven bent helpt de consulente met het leggen van het eerste contact met een eventuele partner naar keuze voor een persoonlijke voordracht. Tijdens de inschrijving blijven wij u coachen in het vinden van jouw match!

Relatiebemiddeling voor 50 plus dating

Gegarandeerd betrouwbare relatiebemiddeling voor 50 plussers. 50 plus dating is heel anders dan dating voor jongeren. De oudere generatie is minder geïnteresseerd om op stap te gaan en als het niet lukt om in de omgeving iemand te vinden, zal dit via een andere weg moeten gaan. Wij zorgen ervoor dat u weer een leuke tijd hebt en niet meer eenzaam hoeft te zijn. Schrijf u hier direct in.


Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek

of
Bel gratis

0800-022 0225


Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen