60 plus dating

Ben je boven de 60 jaar en op zoek naar een partner die je gelukkig kan maken? 60 plus relatiebemiddeling biedt daarbij de oplossing!
Er wordt vaak gezegd dat ouderen niet makkelijk meer aan een (nieuwe) partner komen of dat 60 plus dating niet werkt. Wij geloven daar niet in. Relatiebemiddeling is de beste manier om snel en effectief je doel te bereiken, waarbij we goed luisteren naar wie jij bent en wat je precies zoekt in een partner. Op deze manier kunnen wij vanuit onze grote database voorstellen op maat aanbieden. Stichting Date maakt op deze manier 60+ dating leuk, spannend en succesvol.

Relatiebemiddeling maakt dating voor ouderen mogelijk

Iedereen wordt getypeerd door zijn of haar eigenschappen en levensverhaal. Onze consulenten hebben ervaring in het vinden van de juiste matches. Sommige mensen hebben graag een partner die erg op hem of haar lijkt. Anderen zijn op zoek naar een tegenpool of iets daar tussenin. Door middel van een uitgebreid intakegesprek komen onze consulenten erachter waar jouw voorkeuren liggen. Door ons ruime bestand aan deelnemers lukt het ons om daar goed passende profielen bij te vinden.

Mensen denken vaak dat dating voor senioren door middel van 60+ relatiebemiddeling te veel gericht is op het vinden van twee mensen die op papier bij elkaar passen. Maar bij Stichting Date gaan we het gesprek aan en zijn we gespecialiseerd in het achterhalen van de gewenste eigenschappen en interesses. De ervaring, expertise en het inzicht van de consulent zijn hierbij van onschatbare waarde.
Vind met behulp van onze bemiddeling iemand waarmee je de rest van je leven kunt delen, iemand waarmee je leuke dingen kunt doen en waarmee je kunt lachen. Zodat je weer iets hebt om naar uit te kijken.

Wilt u meer weten over relatiebemiddeling? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op