affectionate-mature-couple-embracing-at-the-beach-picture-id986192240

Persoonlijke relatiebemiddeling werkt!

Persoonlijke relatiebemiddeling werkt!

Wij hebben al veel mensen mogen helpen en blij mogen maken in hun zoektocht naar een partner

Wij hebben al veel successen geboekt en helpen u ook graag verder

Ja, ik wil een persoonlijk gesprekJa, ik wil een persoonlijk gesprek

Persoonlijke relatiebemiddeling werkt!

Wij bemiddelen succesvol vanaf 1969. Al 50 jaar

Persoonlijk en succesvol en altijd een consultent bij jou in de buurt

Relatiebemiddelaar sinds 1969

Stichting Date is het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Met ruim 50 jaar ervaring en expertise helpen wij onze kandidaten de juiste partner te ontmoeten. Onze serieuze aanpak voor relatiebemiddeling is geschikt als je echt de liefde van je leven wilt vinden.

Persoonlijk en succesvol

Onze ervaring geeft jou het grootst mogelijke voordeel: wij hebben iedereen persoonlijk gezien en gesproken en kunnen daarom match-voorstellen op maat maken. Je hoeft zelf alleen nog maar een afspraak in te plannen. Eén op zeven slaagt al met het eerste voorstel. Wij zijn trots op dit succes!

Altijd een consulent in de buurt

Wij bezoeken je thuis of spreken samen af op een neutrale locatie bij jou in de buurt. Jouw consulent is een relatiebemiddelaar die met liefde en passie elke dag het beste uit zichzelf haalt voor jouw resultaat. Onze consulenten hebben jarenlange ervaring en weten exact hoe zij jou kunnen helpen.

ONZE WERKWIJZE

Jij wilt een fijner leven, Stichting Date heeft meer dan 50 jaar ervaring én een grote database. Samen helpen we het geluk graag een handje. Onze werkwijze is persoonlijk, betrouwbaar en doeltreffend.

Wij zorgen ervoor dat de juiste kandidaten op jouw pad komen.

STAP 1

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Vraag een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag nemen wij contact met je op en plannen samen een afspraak in. Tijdens dit kosteloze en informatieve gesprek met onze consulent bespreken wij jouw verwachtingen en wensen ten opzichte van ons en jouw ideale relatie, alsmede jouw persoonlijke mogelijkheden.

STAP 2

Op zoek naar een persoonlijke match
Aan de hand van dit gesprek en jouw wensen gaan wij op zoek naar een persoonlijke match voor jou. De kandidaten worden aan je voorgesteld waarbij wij altijd beginnen met de in onze ogen meest kansrijke kandidaat. Daarom zijn jouw slagingskansen áltijd optimaal.

STAP 3

In contact met elkaar
Bij een positieve reactie van beide kanten, brengen wij je in contact met je potentiële partner. De profielschetsen zijn anoniem en bij eventuele interesse krijg je het telefoonnummer of e-mailadres via je consulent, afhankelijk van wat we met je afspreken.

Wat maakt onze relatiebemiddeling zo succesvol?

Het vinden van een partner is niet altijd even makkelijk. Normaliter kost het veel tijd om iemand te vinden die jij interessant vindt en andersom. Met relatiebemiddeling van Stichting Date ben je een grote stap vóór en weet je veel beter met wie je straks af gaat spreken. Zo begint je eerste contact meteen met een goed gevoel!

Relatiebemiddelingsbureau met persoonlijke aanpak

Stichting Date is niet zomaar het eerste de beste relatiebemiddelingsbureau. Met onze zeer ruime ervaring en expertise van meer dan 50 jaar, weten wij, als succesvol relatiebemiddelaar als geen ander, wat jij nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Onze persoonlijke, mensgerichte aanpak is naast prettig ook veilig en discreet. Met onze bewezen methode helpen wij je graag je nieuwe levenspartner te vinden! Wij doen er alles aan om dit traject zo kort mogelijk te maken, zodat je zo snel mogelijk resultaat zult zien.

Wanneer je gericht meer wil weten over je persoonlijke mogelijkheden, kun je ons op maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden bellen via 0413-216152 / 0689972451 (lokaal tarief). Wil je liever dat wij contact met je opnemen?

Vul dan ons contactformulier in voor antwoord op je vragen en het maken van een afspraak met een van onze consulenten op locatie.

”Ik heb ervoor gekozen om me in te schrijven bij Stichting Date, omdat ik de verwachting had dat er alleen mensen zich inschrijven die ook serieus op zoek zijn naar een partner en ook bereid zijn om te betalen voor de extra hulp. Mijn verwachting is waargemaakt! Reinier en ik hebben het beide prettig gevonden dat we onze wensen konden bespreken met onze persoonlijke consulent, die geduldig en behulpzaam was.”

Lees hier het volledige verhaal

Bekijk onze laatste blogartikelen:

Liefde in tijden van Corona - Wat kun je nog doen als niets mag

Liefde in tijden van Corona

Waar een bureau voor persoonlijke bemiddeling áltijd zal adviseren om elkaar snel te ontmoeten en zo min mogelijk rond te hangen op de telefoon of de laptop, moeten we nu uit een ander vaatje gaan tappen: bellen, whatsappen, e-mailen en videobellen. Met de grootst mogelijke kans op mislukkingen als tikfouten, onbegrepen grapjes, misverstanden en verkeerde veronderstellingen.
Zon tussen de wolken

Geef het niet zo gauw op

Daten is een zaak van veel geduld en vooral voor mensen die al een relatie achter de rug hebben. Je weet precies wat je niet meer wilt want juist die herinneringen blijven vaak het langst hangen.
zomerliefde

Zomerliefde

Wie herinnert zich niet een verliefdheid hartje zomer, een vakantieliefde, voor sommige mensen  zelfs met gevolgen, maar ook je allereerste zoen op de zonneweide van het zwembad. Ik heb op de vliering nog een oud sigarendoosje met vergeelde liefdesbrieven van een vakantievriendje.