Relatieconsulent den Bosch

Thea Schampers is onze relatiebemiddelaar in de regio den Bosch.

Thea Schampers
Relatieconsulent Den Bosch

Relatieconsulent den Bosch

Veiligheid en betrouwbaarheid. Een serieuze relatie. Daar sta ik voor! Ik ben Thea Schampers en alweer vijf jaar werkzaam als consulente voor Stichting Date in de regio 's-Hertogenbosch. In mijn werk ontmoet je veel verschillende mensen met allerlei achtergronden en levensverhalen. Vaak is het een behoorlijke stap die mensen hebben genomen op weg naar het eerste gesprek en hoe bijzonder is het dat zij hun persoonlijke levensverhaal met jou willen delen. Een luisterend oor is al een begin om de volgende stap te zetten naar een nieuwe liefde, een arm om je heen, iemand die je leven volgt.

Juiste passende partner

Samen bekijken we jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden en zoeken we naar de juiste en dus passende partner. Ik zeg bewust "samen", want ik ga voor jou mijn best doen om een geschikte partner te vinden aan de hand van jouw partnerwensen. Jij bent natuurlijk degene die uiteindelijk beslist of je een kopje koffie wil drinken met de kandidaat die ik aan je voorstel. Het mooiste moment als consulent, is de dag dat alles anders is: iemand laat mij weten dat hij of zij gelukkig is en samen verder wil gaan, een nieuwe toekomst tegemoet. Daar doe je het allemaal voor! Het is de kroon op mijn werk als consulente.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Spreekt het bovenstaande je aan? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.