Consulent regio Eindhoven

Jos Vellekoop is al voor een langere periode dé relatieconsulent van Noord-Brabant en specifiek in de regio Eindhoven.

Jos Vellekoop
Relatieconsulent Eindhoven en omstreken

Relatieconsulent Jos Vellekoop - Regio Eindhoven

Mijn naam is Jos Vellekoop, al ruim 7 jaar de relatieconsulent van Stichting Date binnen de regio Eindhoven. Samen met mij brengen wij jouw wensen in kaart en gaan we kijken naar jouw persoonlijke mogelijkheden. Wij kunnen jouw keuzes soms aanmoedigen of juist ontmoedigen als dat nodig is. Wat heeft het voor zin als we een contact toejuichen met een persoon die niet bij je zal passen. Natuurlijk, jij kiest, maar samen gaan wij met jou op zoek naar de partner, waar je met alle liefde je leven verder mee wilt leven. Mijn taak als relatieconsulent en bemiddelaar is om door middel van een coachende rol jou met de juiste partner in contact te brengen.

Hét relatiebureau van regio Eindhoven

Ben jij op zoek naar een relatie? Heb je al verschillende datingsites en -bureaus geprobeerd zonder succes? Wij zijn een relatiebureau in de regio Eindhoven waar persoonlijke relatiebemiddeling hoog in het vaandel staat. Stichting Date is hét relatiebemiddelingsbureau in Eindhoven, waarbij aandacht voor de kandidaten, één op één begeleiding en wederzijds vertrouwen onze kernwaarden zijn. Bij ons heb je áltijd één vaste contactpersoon die je begeleidt in het vinden van de juiste match. Hierin verschillen wij van gewone datingbureaus. Wij zetten nét dat stapje extra voor jou en zorgen ervoor dat je alleen in contact komt met passende kandidaten, die net als jij ook vrij zijn om een relatie aan te gaan.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Gezonde en duurzame relaties tot stand brengen is ons doel en dit doen wij door persoonlijke relatiebemiddeling. We beginnen met een uitgebreide intake, waarin wij voornamelijk het luisterend oor zullen bieden. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag met jouw wensen. We zullen je kandidaten voorstellen, begeleiden en coachen. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in het vinden van de juiste match en ze zullen altijd voor je klaar staan. Wij zijn aangesloten bij de Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK).

Gratis kennismakingsgesprek in Eindhoven

Jij kunt je aanmelden voor een kosteloos kennismakingsgesprek met de relatieconsulent in Eindhoven. Wij verdiepen ons in jouw wensen en persoonlijke mogelijkheden, waarna we samen kunnen vaststellen waar jij precies naar op zoek bent. Onze relatieconsulent uit Eindhoven stelt zich hier aan jou voor, zodat jij weet met wie u in contact komt.