Consulent Noord-Holland

Patricia Wisch is onze succesvolle en enthousiaste consulent in Noord-Holland.

Patricia Wisch
Relatieconsulente Noord-Holland

Mijn naam is Patricia Wisch, de relatieconsulent van Stichting Date binnen de provincie Noord-Holland, in Den Helder. Samen met mij ga je kijken of wij een leuke partner vinden die ook écht bij je past. Wij hebben veel kandidaten bij ons ingeschreven vanaf 40 tot 88 jaar. Ik zal je in je zoektocht helpen om realistisch te kijken en keuzes aan te moedigen of juist af te raden. Eerlijkheid staat bij mij in hoog vaandel.

Relatiebureau in Noord-Holland

Patricia is een succesvolle en enthousiaste consulente voor Noord-Holland. Wij zijn als relatiebureau in Noord-Holland (Den Helder) op zoek naar de juiste partner voor jou. Wil je iemand buiten je regio/provincie of juist iemand in de buurt, bij ons is alles mogelijk. Wij gaan met je in gesprek om je beter te leren kennen en een duidelijk en realistisch beeld te scheppen. Dit is het vertrekpunt voor ons en voor jou om te beginnen met oriënteren naar de diverse mogelijkheden binnen het daten. Door middel van persoonlijke relatiebemiddeling en met één op één begeleiding krijgen wij een persoonlijke band met onze kandidaten. Wij streven hierbij naar duurzame relaties, waar we mensen echt gelukkig mee maken. Wij zetten dat stapje extra voor jou en zorgen dat je alleen in contact komt met kandidaten die bij je passen.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Ons doel is om voor iedereen de juiste match te vinden. Wij zijn van mening dat voor iedereen een relatie mogelijk is. Wij helpen je bij het in kaart brengen van je wensen en kijken welke kandidaat hierbij past. Je kunt je aanmelden voor een gratis intakegesprek, waarvoor wij met je afspreken bij ons op kantoor, als huisbezoek of op een externe locatie bij jou in de buurt, om te kijken of jij bij ons past en wij bij jou. Vanaf dat moment kun je geheel zelf bepalen of je geïnteresseerd bent en vertrouwen hebt in het feit dat wij je een handje gaan helpen met het vinden van een match. Onze specialist heeft ruime ervaring in relatiebemiddeling in de regio Noord-Holland, maar je hoeft je echt niet te beperken tot dit gebied. Met onze jarenlange ervaring in het vinden van de juiste match zullen we altijd voor je klaar staan. Ook zijn wij aangesloten bij de Branche Vereniging Singles Keurmerk, voeren Singles Keurmerk Garantiecertificaat en zijn aangesloten bij de Geschillen Commissie Relatiebemiddeling.

Gratis kennismakingsgesprek relatiebemiddeling in Noord-Holland

Je kunt je inschrijven voor het vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze relatieconsulente in Den Helder. Wij spreken met je af op een moment dat het ons beide goed uitkomt en brengen jouw wensen in kaart, waarna we samen zullen ontdekken waar je precies naar op zoek bent. Onze relatieconsulent uit Noord-Holland stelt zich aan je voor, zodat je weet met wie je in contact komt.