Hallo mijn naam is Alda en ik ben uw consulente voor de regio Oost Brabant.

Ben je op zoek naar die prins(es) op het witte paard?  Geloof je nog in sprookjes?

Ik ben van mening dat je altijd mag blijven dromen en geloven in sprookjes.  Maar wat mij betreft blijft het niet bij sprookjes.

Durf je de stap te nemen zodat dromen waarheid kunnen worden?

We beginnen met  een kennismakingsgesprek in mijn rustig  gelegen en sfeervolle kantoor.  Ik geef je een heldere  uitleg over de werkwijze van Stichting Date en wat je van ons mag verwachten . Geen gehaast, ik neem ook ruimschoots de tijd om naar jouw  verhaal  te luisteren.  Wie ben jij?  En wat zoek je in een nieuwe partner?   Aan de hand van jouw verhaal schrijf ik een levendige profielschets en sta je voor een heel jaar ingeschreven.

Durf je het aan?  Dan gaan we samen  op zoek naar die prins(es) op het witte paard.

Tot binnenkort,

Alda

“Ieder van ons is een engel met slechts één vleugel.

We kunnen pas vliegen wanneer we elkaar omarmen”. Luciano de Crescenzo

Alda Verkampen

Regio: Oost Brabant