Persoonlijke omschrijving

Relatieconsulent Jos Vellekoop - Regio Eindhoven

Mijn naam is Jos Vellekoop, al ruim 6 jaar de relatieconsulent van Stichting Date binnen de regio Eindhoven. Samen met mij brengen wij uw wensen in kaart en gaan we kijken naar uw persoonlijke mogelijkheden. Wij kunnen uw keuzes soms aanmoedigen of juist ontmoedigen als dat nodig is.

Wat heeft het voor zin als we een contact toejuichen met een persoon die niet bij u zou passen. Natuurlijk, u kiest, maar samen gaan wij met u op zoek naar de partner, waar u met alle liefde uw leven verder mee wilt leven. Mijn taak als relatieconsulent en bemiddelaar is om door middel van een coachende rol u te voorzien van de juiste partner.

Hét relatiebureau van regio Eindhoven

Ben jij op zoek naar een relatie? Heb je al verschillende datingbureaus geprobeerd zonder succes? Wij zijn een relatiebureau in regio Eindhoven waar persoonlijke relatiebemiddeling hoog in het vaandel staat. Stichting Date is hét relatiebemiddelingsbureau in Eindhoven, waarbij aandacht voor de kandidaten, één op één begeleiding en wederzijds vertrouwen onze kernwaarden zijn. Bij ons heeft u één contactpersoon die u begeleidt in het vinden van de juiste match. Hierin verschillen wij van gewone datingbureaus. Wij zetten net dat stapje extra voor u en zorgen ervoor dat u alleen in contact komt met geschikte kandidaten voor u.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Gezonde en prettige relaties tot stand brengen is ons doel en dit doen wij door persoonlijke relatiebemiddeling. We beginnen met een uitgebreide intake, waarin wij voornamelijk het luisterende oor zullen zijn. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met uw wensen en geven wij u meerdere mogelijkheden. We zullen u begeleiden, coachen en iedere maand bemiddelen wij voor u. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vinden van de juiste match en ze zullen altijd voor u klaar staan. Tevens zijn wij ook in het bezit van de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK).<

Gratis kennismakingsgesprek in Eindhoven

U kunt zich inschrijven voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek met de relatieconsulent uit Eindhoven. Wij verdiepen ons in uw wensen en behoeften, waarna we samen kunnen vaststellen waar u precies naar op zoek bent. Onze relatieconsulent uit Eindhoven stelt zich hieronder aan u voor, zodat u weet met wie u in contact komt.

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

Bekijk ook onze consulent in Erp

Jos Vellekoop

Functie: Consulent
Regio: Eindhoven e.o.
Tel. nr.: 06-51 90 28 34
E-mail: josvellekoop@stichtingdate.nl

Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen