Goedendag,

Ik ben Jos Vellekoop, 50 jaar oud, consulente bij de Stichting Date voor de regio Eindhoven.

Al ruim 3 jaar ben ik de consulente. U komt bij mij op kantoor voor een gesprek. Als u niet mobiel bent overleggen we en kom ik naar u toe. Juist al die verschillende mensen, ieder mens is uniek, al die verschillende redenen en verhalen maken mijn werk elke dag anders. Daardoor blijft het fantastisch om te doen. Samen met u kijken en lezen in het bestand, op weg naar een nieuwe partner. Wij kunnen uw keuzes soms wat aanmoedigen of juist ontmoedigen als dat nodig is. Wat heeft het voor zin als we een contact toejuichen met een persoon die absoluut niet bij u zou passen. Natuurlijk, u kiest, maar gedurende de 12 maanden dat u staat ingeschreven, gaan wij samen met u op zoek naar de partner, waar u met alle liefde uw leven verder mee wilt leven. Zoals ik al zei, mijn werk is fantastisch en wat is een mooiere kroon daarop dan mensen gelukkig te mogen maken.

Jos Vellekoop

Regio: Eindhoven e.o.