Persoonlijke omschrijving

Relatieconsulent Patricia Wisch – Den Helder (Noord-Holland)

Mijn naam is Patricia Wisch, de relatieconsulent van Stichting Date binnen de provincie Noord-Holland, in den Helder. Samen met mij gaat u kijken of wij voor een leuke partner vinden die ook écht bij u past. Wij hebben veel kandidaten bij ons ingeschreven vanaf 45 tot 86 jaar. Ik zal u in uw zoektocht helpen om realistisch te kijken en keuzes aan te moedigen of juist af te raden. Eerlijkheid staat bij mij in hoog vaandel.

Relatiebureau in Noord-Holland

Stichting Date heeft in Patricia een succesvolle en enthousiaste consulent in Noord-Holland. Wij zijn als relatiebureau in Noord-Holland (Den Helder) op zoek naar de juiste partner voor u. Wilt u iemand buiten uw regio/provincie of juist iemand in de buurt, bij ons is alles mogelijk. Wij gaan met u in gesprek om u beter te leren kennen en een duidelijk en realistisch beeld te scheppen. Dit is het vertrekpunt voor ons en voor u om te beginnen met oriënteren naar de diverse mogelijkheden binnen het daten.

Door middel van persoonlijke relatiebemiddeling en met één op één begeleiding krijgen wij een persoonlijke band met onze kandidaten. Wij streven hierbij naar duurzame relaties, waar we mensen echt gelukkig mee maken. Wij zetten dat stapje extra voor u en zorgen dat u alleen in contact komt met kandidaten die bij u passen.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Ons doel is om voor iedereen de juiste match te vinden. Wij zijn van mening dat voor iedereen een relatie mogelijk is. Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw wensen, uw behoeften en kijken welk persoon hier bij past. U kunt zich inschrijven voor een gratis intakegesprek, waar wij met u afspreken bij op ons kantoor, als huisbezoek of op een externe locatie, om te kijken of u past bij ons en wij bij u. Vanaf dat moment kunt u geheel zelf bepalen of u geïnteresseerd bent en vertrouwen hebt in het feit dat wij u gaan helpen met het vinden van een match.

Onze specialist heeft ruime ervaring in relatiebemiddeling in de regio Noord-Holland, maar u hoeft zich echt niet te beperken tot dit gebied. Met onze jarenlange ervaring in het vinden van de juiste match zullen we altijd voor u klaar staan. Ook zijn wij aangesloten bij de Branche Vereniging Singles Keurmerk, voeren Singles Keurmerk Garantiecertificaat en zijn aangesloten bij de Geschillen Commissie Relatiebemiddeling.

Gratis kennismakingsgesprek in Noord-Holland

U kunt zich inschrijven voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek met onze relatieconsulent in Den Helder. Wij spreken met u af op een moment dat het ons beide goed uitkomt en brengen uw  wensen en behoeften in kaart, waarna we samen zullen ontdekken waar u precies naar op zoek bent. Onze relatieconsulent uit Noord-Holland stelt zich aan u voor, zodat u weet met wie u in contact komt.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN

Bekijk ook onze consulent in regio Friesland

Patricia Wisch

Functie: Consulent
Regio: Noord Holland
Tel. nr.: 06-36 53 03 90
E-mail: patriciawisch@stichtingdate.nl

Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen