Mijn naam is Petra la Pierre, ik heb een hoop levenservaring opgedaan en dat komt goed van pas tijdens deze job die ik sinds 2016 met veel plezier doe.

Het werken met mensen, de verhalen, de hoop, dat wordt nooit saai. Ik gun iedereen geluk, en vind het een uitdaging als ik daar een piepklein steentje aan kan bijdragen.

Voor een potentiële match kijk ik eerst binnen het kader wat opgegeven is.

Maar hoe verrassend als blijkt dat die ene persoon, die eerst niet was opgevallen, nou net degene is waar een klik mee blijkt te zijn!

Daar is soms net de “eyeopener” van de consulent voor nodig.

Net iets verder kijken en mogelijkheden zien waar ze zijn, dat is mijn uitdaging!

Door goed te luisteren probeer ik me te verplaatsen in degene die tegenover me zit.

Zo krijg ik een goed beeld van wie degene is, wat hij of zij voor verwachtingen heeft en daar speel ik op in.

Omdat ik pas sinds 2016 consulente ben,  heb ik nog geen trouwkaart ontvangen, maar laat ik het zo zeggen….. Er broeit wel wat!

Heb je jouw match nog niet gevonden? Heb geduld en vertrouwen. Ik zoek graag met je mee…

Petra la Pierre

Regio: