Van mens tot mens? Dit is inderdaad het concept dat Stichting Date al ruim 40 jaar wil uitdragen naar de zoektocht voor een partner. Ik ben Stella Lens en  werk als consulente met veel enthousiasme hier aan mee. Al bijna 25 jaar vertegenwoordig ik Den Haag en omstreken, waarbij ongelooflijk veel cliënten de weg naar mij hebben gevonden. Elke nieuwe cliënt is voor mij weer uniek en een uitdaging voor een positief resultaat. Vele kaarten heb ik ontvangen: “wij gaan samen verder of we krijgen een kind”. Recepties waar ik daadwerkelijk naar het resultaat mag kijken en mee genieten.  Het geeft mij een erg goed gevoel om een positieve match tot stand te laten komen. Ik houd immers van mijn vak. Wat belangrijk is, dat u vertrouwen heeft in Stichting Date en wij in u!

Stella Lens

Regio: Den Haag e.o.