Persoonlijke omschrijving

Relatieconsulent Thea Schampers - regio ’s Hertogenbosch

Veiligheid en betrouwbaarheid.  Een serieuze relatie.  Daar sta ik voor!

Ik ben Thea Schampers en alweer vijf jaar werkzaam als consulente voor Stichting Date in de regio 's-Hertogenbosch. In mijn werk ontmoet je veel verschillende soorten mensen met allerlei achtergronden en levensverhalen. Vaak is het een behoorlijke stap die mensen hebben genomen op weg naar het eerste gesprek en hoe bijzonder is het dat ze hun persoonlijke levensverhaal met jou willen delen. Een luisterend oor is al een begin om de volgende stap te zetten naar een nieuwe liefde, een arm om je heen, iemand die je leven volgt.

Juiste passende partner

Samen bekijken we uw persoonlijke wensen en mogelijkheden en zoeken we naar de juiste passende partner. Ik zeg bewust "samen" want ik ga voor u mijn best doen aan de hand van uw partnerwensen maar u kunt zélf ook actief gaan kijken in ons Digitale Partnerboek, een unieke mogelijkheid voor u om ook zelf contacten te leggen en te onderhouden.
 
Het mooiste moment als consulente is de dag dat alles anders is: iemand laat mij weten dat hij of zij gelukkig is en samen verder wil gaan, een nieuwe toekomst tegemoet. Daar doe je het allemaal voor!  Het is de kroon op mijn werk als consulente.
 
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Spreekt het bovenstaande u aan?  Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Thea Schampers

Functie: Consulent
Regio: 's-Hertogenbosch e.o.
Tel. nr.: 06-51 03 86 43
E-mail: theaschampers@stichtingdate.nl

Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen