Relatieconsultent Yvonne Witteveen – Regio Midden

Op zoek naar de liefde van uw leven en woonachtig in de regio Midden? Dan sta ik, Yvonne Witteveen, relatieconsulent van de Stichting Date, graag voor u klaar. Werkzaam als therapeute in de relationele  sfeer, weet ik heel goed hoe belangrijk het is om een fijne en duurzame relatie te hebben. Met mijn jarenlange ervaring ga ik voor u aan de slag om te zorgen dat ook voor u een partner wordt gevonden. Schroom dus niet, een kennismakingsgesprek kan altijd en gaat u zeker iets opleveren.

Persoonlijke relatiebemiddelingsbureau

Het vinden van een geschikte match en partner kan soms lastig zijn. Bij Stichting Date bent u dan aan het juiste adres. Want, de consulent van de Stichting Date denkt met u mee, luistert naar uw wensen en zorgt voor een persoonlijke benadering. We laten u dus niet aan uw lot over. We brengen u in contact met andere kandidaten die ook op zoek zijn naar een duurzame relatie. Daar staat de Stichting Date garant voor.

U staat er dus niet alleen voor, de begeleiding is op u gericht. Wilt u graag dat we kandidaten aan u voorstellen, is dat geen probleem. Wilt u zelf zoeken, in het partnerboek, kan dat ook, met de fijne gedachte dat de consulent er voor u altijd op de achtergrond is en u al uw vragen aan kunt stellen. Samen vinden we de liefde van uw leven zeker.

Vertrouwen en eerlijkheid

Vertrouwen en eerlijkheid staan bij Stichting Date hoog in het vaandel, net zoals het belang van een fijne en eerlijke relatie opbouwen met een geschikte partner die serieus op zoek is. U vindt dus bij ons alleen mensen die net zoals u, serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie.  Ik ga samen graag met u aan de slag om de geschikte partner te vinden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Spreekt bovenstaande u aan? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Yvonne Witteveen

Regio: 't Gooi