Uw persoonlijke consulent

Relatiebemiddeling middels consulenten
Stichting Date is een bureau voor relatiebemiddeling waar persoonlijke aandacht, transparantie en het leren kennen van onze cliënten hoog in het vaandel staan. Al uw wensen worden door ons in kaart gebracht, zodat wij in staat zijn om de beste match voor u te vinden.

Wie zijn onze consulenten? 
Al onze consulenten zijn bekwame medewerkers die u op vakkundige wijze kunnen begeleiden. Zij zijn verspreid over meerdere provincies in het land. Door jarenlange ervaring kunnen zij u op een doeltreffende manier ondersteunen. Onze consulenten zijn gespecialiseerd in relatiebemiddeling en het vinden van de juiste partner voor iedereen.    

Hoe werken onze consulenten? 
Allereerst vindt er een gratis kennismakingsgesprek met de consulent plaats. Hierin worden de eerste stappen richting uw nieuwe relatie gezet. Zo wordt er een op het lijf geschreven en waarheidsgetrouwe persoonsbeschrijving van u opgesteld. Door uw eigen inbreng en de deskundigheid van de consulent ontstaat er een beschrijving waar u zich in herkent en waartoe andere kandidaten zich aangetrokken voelen. U hebt altijd het recht om hier wijzigingen in aan te brengen.

Kennis en ervaring in relatiebemiddeling
Veel mensen slagen bij ons al binnen een half jaar bij het vinden van de juiste partner. Mochten de contacten niet op redelijke termijn tot het gewenste resultaat leiden, dan zal de consulent samen met u bekijken waar dat aan kan liggen. Daarbij komen haar gedegen opleiding, vakkennis, inzicht en onze jarenlange kennis van relatiebemiddeling goed van pas. U kunt zich voorstellen dat uw consulent als persoonlijk adviseur een grote toegevoegde waarde heeft.

Vaste contactmomenten 
Uw persoonlijke consulent is uw vaste aanspreekpunt. Uw consulent is altijd bereikbaar via e-mail en/of telefonisch spreekuur en zij zal ook de nodigde tijd voor u vrij maken. Wij zoeken de persoon met het juiste niveau en levensstijl voor u.

Meer informatie ontvangen? U kunt een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor relatiebemiddeling bij ons aanvragen.


Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek

of
Bel gratis

0800-022 0225


Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen