affectionate-mature-couple-embracing-at-the-beach-picture-id986192240

Persoonlijke relatiebemiddeling werkt!

Wij hebben al veel mensen mogen helpen en blij mogen maken in hun zoektocht naar een partner

Wij hebben al veel successen geboekt en helpen u ook graag verder

Ja, ik wil een persoonlijk gesprekJa, ik wil een persoonlijk gesprek

Persoonlijke relatiebemiddeling werkt!

CONSULENTEN

Bij Stichting Date vinden we het belangrijk dat onze kandidaten een consulent hebben die bij hen past en ook in de buurt zit!

Jos Vellekoop
Relatieconsulent Eindhoven en omstreken

Mijn naam is Jos Vellekoop, al ruim 6 jaar de relatieconsulent van Stichting Date binnen de regio Eindhoven. Samen met mij brengen wij uw wensen in kaart en gaan we kijken naar uw persoonlijke mogelijkheden. Wij kunnen uw keuzes soms aanmoedigen of juist ontmoedigen als dat nodig is.

Wat heeft het voor zin als we een contact toejuichen met een persoon die niet bij u zou passen. Natuurlijk, u kiest, maar samen gaan wij met u op zoek naar de partner, waar u met alle liefde uw leven verder mee wilt leven. Mijn taak als relatieconsulent en bemiddelaar is om door middel van een coachende rol u te voorzien van de juiste partner.

Patricia Wisch
Relatieconsulent Noord-Holland

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Thea Schampers
Relatieconsulent den Bosch