Meer aandacht, meer kans op liefde

Met uw opleiding en inkomen wilt u graag kandidaten ontmoeten bij Stichting Date, die goed bij u en uw niveau passen en zo dicht mogelijk in de buurt komen van uw partnerwensen.

Wij willen u graag deze exclusieve zorg en aandacht geven.

Wij maken een professionele profielschets voor u en nemen die op in ons (digitale) partnerboek. Het is zeker niet uitgesloten dat u dáár uw partner ontmoet. U kunt zelf uw persoonlijke keuze maken en óók gekozen worden.

Voor exclusieve persoonlijke bemiddeling bij Stichting Date is wat meer nodig. Om die reden bieden wij naast ons normale programma de volgende extra mogelijkheden.

Een persoonlijke contactadvertentie in drie landelijke dag- of weekbladen  naar keuze, gespreid over de inschrijfperiode.

Plaatsing geheel met u in overleg betreffende datum en dag- of weekblad.

o Wij stellen u voor met een anonieme profielschets aan een selectie van kandidaten die onze nieuwsbrief ontvangen.

o Partnerselectie naar aanleiding van de reacties.

Regelmatig persoonlijk overleg met u om de reacties met u te bespreken, waarna wij de kandidaten voor u gaan uitnodigen voor een eerste afspraak met u op locatie.

o Eigen datingcoach voor support on demand

Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek