Samen koken

Mensen zijn niet geboren om alleen te zijn

Wij helpen u graag in het vinden van de juiste partner

Lorem ipsum dolor sit ame, consectetur, adipiscing elit

Lees meer over onze werkwijzeLorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Man zoekt vrouw

Op zoek naar een leuke en spontane vrouw? Stichting Date helpt alle mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een vrouw. Dus bent u een man die een vrouw zoekt? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Relatiebemiddeling

Stichting Date heeft al ruim 50 jaar ervaring in relatiebemiddeling. Mede door de opkomst van de vele datingsites en dating apps wordt online dating steeds populairder. De grote ‘maar’ aan de vele datingsites en dating apps is dat hier vaak niet even serieus mee om wordt gegaan. De relatiebemiddeling methode van Stichting Date onderscheidt zich hierin van menig datingsite en dating app. Omdat er bij onze methode mensen een bepaalde drempel en consulenten aan te pas komen die al langer in het vak zitten, zal het percentage serieuze aanmeldingen een stuk groter zijn.

Hoge slagingskans

Stichting Date heeft een ruim bestand aan single vrouwen. Bent u een man die zoekt naar een vrouw? Neem dan gauw contact op! Het ruime bestand aan leden geeft ons de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een date die echt bij u past. Neem contact op en u heeft binnenkort nog een afspraak met een van onze consulenten. Onze consulenten vinden aan de hand van uw persoonlijkheid en wensen een leuke vrouw waar u mee op date kan en waar mogelijk meer uit kan ontstaan.

Man zoekt vrouw