Gratis proef ontmoeting

Stichting Date biedt u een gratis proef ontmoeting aan met onderstaande kandidaten.

Proefkennismaking met Ben

Dag dames, ik heet Ben, 58 lentes jong en kom uit Schijndel (Noord-Brabant). Mijn lengte is 1.70 mtr. heb blauwe ogen, kort grijs haar en een normaal postuur. Het liefst draag ik sportieve merkkleding. Ik ben single maar er is in mijn leven plaats voor een lieve, positief in het leven staande vrouw. Zelf ben ik werkzaam als zzp'er in het schilderswerk. Daarnaast hou ik van biljarten, lekker uit eten gaan, een wandeling in de natuur en kijk graag voetbal op tv. Ook hou ik van toneel en Nederlands-talige muziek. Een weekendje weg in het mooie Nederland staat ook op mijn verlanglijst. Misschien binnenkort met jou? Ik rook zelf niet maar heb er geen bezwaar tegen als jij dat wel(buiten) doet. Bij gelegenheid drink ik een biertje. Ik hou van gezelligheid, ben sociaal-voelend, behulpzaam, eerlijk en betrouwbaar. Ik ben heel attent en heb een zonnig karakter. Ook hou ik van humor en ben zeker ook romantisch. Ik ben rustig van aard en kan goed luisteren naar de ander. De vrouw die goed bij mij past, heeft deze eigenschappen ook. Ze is daarnaast netjes en verzorgd en heeft uitstraling. In eerste instantie voor vriendschap en gezelligheid. Daarna zien we wel verder. Leeftijd 45-60 jaar. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan wil ik je graag beter leren kennen!

Wilt u een gratis proefkennismaking met Ben? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Ben.

Proefkennismaking met Arie

Hallo dames mag ik jullie voorstellen aan Arie, 51 jaar, een man met een hart van goud, wonend in de omgeving van Uden. Met zijn lengte van 1.82 m. slank postuur, bruine ogen en heel kort bruin haar heeft hij een bijzonder vriendelijke uitstraling. Het liefst gaat hij casual maar zeker verzorgd gekleed. Arie is een zorgzame vader en dol op zijn drie kinderen die, middels een co ouderschap, om de week bij hem wonen. Een tweeling (jongen en meisje) van 18 en nog een dochter van 12. Zijn werk als koerier, waarbij hij soms lange dagen maakt, doet hij met veel plezier. Arie heeft een opgeruimd karakter, is sociaal en gemakkelijk in de omgang. Hij houdt van actief bezig zijn maar ook lekker thuis op de bank, eigenlijk kun je met Arie veel kanten op. Zijn motto is dan ook “Niets moet, alles mag”. Zijn grote passie is wielrennen maar je krijgt hem ook enthousiast om een mooie wandeling te gaan maken of naar de film te gaan. In zijn vakantie gaat hij graag met de caravan erop uit, ook een weekendje weg of een stedentrip staan bovenaan zijn agenda. Nederlandstalige muziek heeft zijn eerste voorkeur, maar ook andere muziekstijlen kunnen hem bekoren. Kortom Arie is een echt gezelligheidsmens. Voor Arie is het heel belangrijk dat zijn toekomstige partner een goede band opbouwt met zijn drie kinderen. Ben jij een goed verzorgde vrouw die net zoals Arie niet rookt en gemakkelijk in het leven staat, liefst woonachtig in de driehoek Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch dan zou Arie jou graag eens willen ontmoeten.

Wilt u een gratis proefkennismaking met Arie? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Arie

Proefkennismaking met Frank

Graag stel ik me voor: ik ben Frank, 57 jaar en woon in Culemborg (dichtbij Vianen, Utrecht). Ik ben 1.75 mtr. lang, heb een normaal postuur, grijze ogen, jeugdige verschijning en een goed verzorgd blinkend koppetje. Het liefst ga ik casual gekleed en bij gelegenheid ook chique. Vorig jaar ben ik gescheiden en ik heb 2 kinderen, 17 en 18 jr. Ze wonen alle twee bij hun moeder. Met beide zoons heb ik een goed contact. Ik ben afgestudeerd als socioloog. Zelf rook ik niet en zoek bij voorkeur een vrouw die ook niet rookt. Bij gelegenheid drink ik gezellig een wijntje. Ik sta actief in het leven en doe aan korfbal. Daarnaast ga ik 5x per week hardlopen. Ik wil graag kookles, van jou?  Dan ga ik zeker een heerlijke maaltijd voor je koken. Nog veel te ontdekken in de wereld want ik hou van een stedentrip maar een verre reis naar bijv. Australië zie ik ook zeker zitten. Een gezellig avondje naar een toneelvoorstelling doe ik graag. Ik hou o.m. van Nederlandstalige en moderne muziek. Ik ben een jeugdige verschijning, positief denkend en hou van huiselijke gezelligheid. Elkaar vrij laten in een relatie vind ik belangrijk. Wederzijds respect. De vrouw die ik zoek, is, net als ik, vitaal en goed gezond. Ze is sportief en woont ongeveer binnen een straal van 50 km. Leeftijd 45-55 jr. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail me gerust. Wie weet hebben we samen een 'klik'.

Wilt u een gratis proefkennismaking met Frank? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Frank

Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek