Gratis proef ontmoeting

Stichting Date biedt u een gratis proef ontmoeting aan met onderstaande kandidaten.

Proefkennismaking met Ben

Dag dames, ik heet Ben, 58 lentes jong en kom uit Schijndel (Noord-Brabant). Mijn lengte is 1.70 mtr. heb blauwe ogen, kort grijs haar en een normaal postuur. Het liefst draag ik sportieve merkkleding. Ik ben single maar er is in mijn leven plaats voor een lieve, positief in het leven staande vrouw. Zelf ben ik werkzaam als zzp'er in het schilderswerk. Daarnaast hou ik van biljarten, lekker uit eten gaan, een wandeling in de natuur en kijk graag voetbal op tv. Ook hou ik van toneel en Nederlands-talige muziek. Een weekendje weg in het mooie Nederland staat ook op mijn verlanglijst. Misschien binnenkort met jou? Ik rook zelf niet maar heb er geen bezwaar tegen als jij dat wel(buiten) doet. Bij gelegenheid drink ik een biertje. Ik hou van gezelligheid, ben sociaal-voelend, behulpzaam, eerlijk en betrouwbaar. Ik ben heel attent en heb een zonnig karakter. Ook hou ik van humor en ben zeker ook romantisch. Ik ben rustig van aard en kan goed luisteren naar de ander. De vrouw die goed bij mij past, heeft deze eigenschappen ook. Ze is daarnaast netjes en verzorgd en heeft uitstraling. In eerste instantie voor vriendschap en gezelligheid. Daarna zien we wel verder. Leeftijd 45-60 jaar. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan wil ik je graag beter leren kennen!

Wilt u een gratis proefkennismaking met Ben? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Ben.

Proefkennismaking met Lilian

Lilian is een fitte, actieve en blijmoedige 82-jarige weduwe. Ze loopt nog met gemak 5 km. Met haar vriendelijke, heldere  uitstraling weet je ook meteen: Lilian is lief en sociaal, helder van geest, met een brede belangstelling en grote betrokkenheid bij maatschappij en samenleving. Met een lengte van 1.73 m. is ze een grote vrouw, ze heeft mooi zilvergrijs haar en bruine ogen, een normaal postuur en een verzorgd uiterlijk. In haar ruime en smaakvol ingerichte appartement in het uiterste zuiden van het land woont ze naar wens en dicht in de buurt van winkels en voorzieningen. Lilian was onderwijzeres, dat heeft ze met veel plezier en toewijding gedaan. Ze heeft geen eigen kinderen, maar wél de kinderen van haar overleden man. Helaas wonen die niet in de buurt, zodat ze die minder vaak ziet dan ze zou willen. Lilian houd van muziek, leest de krant en gaat voor nieuw leesvoer naar de bieb. Ze houd van reizen en heeft al veel van de wereld gezien. Momenteel doet ze regelmatig een excursiereis met een gids. Ze zingt ook in een koor en heeft een aantal goede vriendinnen waar ze regelmatig mee samenkomt voor iets gezelligs. Vroeger was paardensport haar grote passie, ze is een echte dierenliefhebber en daarom heeft ze ook nog een lieve poes als huisdier. Gastvrij als ze is, heeft ze áltijd wel iets lekkers in huis. Lilian rijd nog auto, maar vooral in de regio. De man die ze graag wil leren kennen rookt niet, is betrouwbaar, beschaafd, heeft een zacht karakter, is actief, geen bankzitter, is redelijk gezond en wil graag nog iets ondernemen. Liefst uit de regio, maar bij een klik is reizen niet onoverkomelijk.

Wilt u een gratis proefkennismaking met Lilian? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Lilian.

Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek

Bel gratis