Gratis proef ontmoeting

Stichting Date biedt u een gratis proef ontmoeting aan met onderstaande kandidaten.

Proefkennismaking met Arie

Hallo dames mag ik jullie voorstellen aan Arie, 51 jaar, een man met een hart van goud, wonend in de omgeving van Uden. Met zijn lengte van 1.82 m. slank postuur, bruine ogen en heel kort bruin haar heeft hij een bijzonder vriendelijke uitstraling. Het liefst gaat hij casual maar zeker verzorgd gekleed. Arie is een zorgzame vader en dol op zijn drie kinderen die, middels een co ouderschap, om de week bij hem wonen. Een tweeling (jongen en meisje) van 18 en nog een dochter van 12. Zijn werk als koerier, waarbij hij soms lange dagen maakt, doet hij met veel plezier. Arie heeft een opgeruimd karakter, is sociaal en gemakkelijk in de omgang. Hij houdt van actief bezig zijn maar ook lekker thuis op de bank, eigenlijk kun je met Arie veel kanten op. Zijn motto is dan ook “Niets moet, alles mag”. Zijn grote passie is wielrennen maar je krijgt hem ook enthousiast om een mooie wandeling te gaan maken of naar de film te gaan. In zijn vakantie gaat hij graag met de caravan erop uit, ook een weekendje weg of een stedentrip staan bovenaan zijn agenda. Nederlandstalige muziek heeft zijn eerste voorkeur, maar ook andere muziekstijlen kunnen hem bekoren. Kortom Arie is een echt gezelligheidsmens. Voor Arie is het heel belangrijk dat zijn toekomstige partner een goede band opbouwt met zijn drie kinderen. Ben jij een goed verzorgde vrouw die net zoals Arie niet rookt en gemakkelijk in het leven staat, liefst woonachtig in de driehoek Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch dan zou Arie jou graag eens willen ontmoeten.

Wilt u een gratis proefkennismaking met Arie? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Arie

Proefkennismaking met Thea

Maak kennis met Thea, een gezellige 60- jarige dame, die met haar kat in een leuke flat in de omgeving van Dordrecht woont. Ze is 1.68 m lang, heeft lang natuurlijk grijzend haar, blauwe ogen en is brildragend. Moeder van 5 uit huis wonende volwassen kinderen en een 9e kleinkind is op komst! Haar gezinsleven speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze is graag met de (klein)kinderen bezig maar ze doet ook vrijwilligerswerk, o.a. bij de Zonnebloem. Ze is een echt “ natuurmens”. Wandelen of fietsen in de natuur vindt ze heerlijk. Ben jij een wintersporter? Leuk, Thea gaat gezellig mee om te wandelen. Verder is ze niet echt een uitgaanstype, maar wie weet krijg jij haar mee naar een klassiek concert? Want daar houdt ze van, maar ook Nederlandstalige muziek. Ze is graag thuis, kijkt dan een serie op TV of gaat breien. Of een fijn gesprek voeren, even van gedachten wisselen. Thea heeft respect voor jouw geloof mocht je dat hebben. Ze verwacht ook respect van jou voor haar geloof. Ze is Messias Belijdend. Dat betekent dat er op vrijdagavond een uitgebreide maaltijd wordt gegeten, en zaterdag rustdag is. Geen boodschappen of markt op zaterdag, maar in de avond mag er wel worden uitgegaan. Zondag is dan weer een “gewone” dag. Ook viert ze regelmatig een Bijbels feest. Jij mag dus best een ander geloof hebben, zolang er respect is voor elkaar! Thea is geen voorstander van roken, ze heeft er echt last van, maar als je af en toe een borrel drinkt is dat geen probleem. Thea is op zoek naar een gezellig maatje van ongeveer haar leeftijd. Iemand die eerlijk en respectvol is, en best een beetje zorgzaam mag zijn. Iemand die gezelligheid en huiselijkheid ook belangrijk vindt en dan samen kijken wat er van komt.

Wilt u een gratis proefkennismaking met Thea? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Thea

 

Proefkennismaking met Henny

Zullen wij samen onze oude dag ingaan? Ik ben Henny 86 jaar, woon in de omgeving van Den Haag en ben op zoek naar een maatje met een ruime kijk op het leven. Iemand die beschaafd is en interesse heeft in het wereldgebeuren. Bijna 40 jaar heb ik in Portugal gewoond, daardoor ben ik niet echt aan plaats gebonden en kan ik ook jouw kant opkomen. Mijn lengte is 1.58, ga modern gekleed, heb coupe soleil in mijn haar en blauwe ogen. Ik ben twee keer weduwe geworden, heb 2 kinderen en leuke kleinkinderen waar ik allemaal een goed contact mee heb. Na de HBS heb ik de kweekschool gedaan. Ik lach graag, bezit humor en ben een dierenliefhebber. Met mijn kleine hondje loop ik buiten rond mijn serviceflat. Verder houd ik van zingen, lekker eten, ook buiten de deur of in de zomer op een terrasje. Hoewel ik niet conventioneel ben ingesteld, ben ik serieus en zorgzaam. Heb jij ook behoefte aan warmte en gezelligheid? Bel dan even. Het is altijd leuk om met elkaar van gedachten te wisselen.

Wilt u een gratis proefkennismaking met Henny? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Henny

Proefkennismaking met Willem

Willem is een vlotte man van 64 jaar, brildragend,1.74 m. lang en met blauwe ogen. Hij woont in Amsterdam en staat nog vol in het leven. Als beheerder, conciërge is hij op vele plekken te vinden in Amsterdam, en doet ook aan techniek onderhoud. Ook vindt hij het leuk om als hovenier de tuinen van particulieren tip top te onderhouden. Helaas heeft hij geen kinderen, wel heeft hij meerdere relaties gehad maar is nu weer alleen. Vroeger speelde hij mondorgel in een orkest, en houdt dan ook van muziek luisteren. Willem fietst graag en veel door de stad en gaat ook graag een dagje op stap, het liefst in Nederland. Een hapje eten en musea bezoeken horen daar dan bij. Op zoek is hij naar een vrouw van 60-65 jaar. Een dame die positief in het leven staat, actief is en net als Willem veel maatschappelijke interesses heeft en over veel zaken kan meepraten. Het liefst niet gelovig, niet rokend, een drankje kan wel eens, al zal hij dan niet met je meedrinken. Sociaal is hij ook en kinderen en dieren zijn van dan ook van harte welkom. De voorkeur gaat uit naar een LAT- relatie, maar voor dit alles zal hij graag een kopje koffie met je drinken.  Woonachtig binnen een straal van 80 km. Dames schrijf een leuke mail! Hij wacht op jouw reactie, waar je geen spijt van zult krijgen!

Wilt u een gratis proefkennismaking met Willem? Geef u dan nu op: info@stichtingdate.nl o.v.v. Willem


Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek

of
Bel gratis

0800-022 0225


Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen