Over Stichting Date

Wie is Stichting Date en waar staan we voor?

Stichting Date bestaat sinds 1969 en is daarmee het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. We zijn erkend door de Branche Vereniging Singles Keurmerk, aangesloten bij de geschillencommissie en in het bezit van het singles keurmerk voor relatiebemiddeling. U kunt bij ons gebruik maken van het Singles keurmerk Garantiefonds. Stichting Date staat bekend om zijn 'serieuze' bemiddeling. Dit kunnen we garanderen door het persoonlijke aspect en de gedegen opgeleide consulenten.

Wanneer u zich inschrijft bij Stichting Date staat integriteit, discretie en vertrouwen voorop. Een kennismakingsgesprek met de consulent uit uw buurt is uiteraard geheel vrijblijvend en uw bijdrage voor de dienstverlening is naar draagkracht.

Ja, ik wil graag vrijblijvend kennismaken

Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek