Over Stichting Date

Wie is Stichting Date en waar staan we voor?

Stichting Date bestaat sinds 1969 en is daarmee het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. We zijn erkend door de Branche Vereniging Singles Keurmerk, zijn aangesloten bij de geschillencommissie en we zijn in het bezit van het Singles Keurmerk voor relatiebemiddeling. U kunt bij ons gebruik maken van het Singles keurmerk Garantiefonds. Stichting Date staat bekend om zijn 'serieuze' bemiddeling. Dit kunnen we garanderen door het persoonlijke aspect en de gedegen opgeleide consulenten.

Wanneer u zich inschrijft bij Stichting Date staat integriteit, discretie en vertrouwen voorop. Een kennismakingsgesprek met de consulent uit uw buurt is uiteraard geheel vrijblijvend en u kiest zelf hoe wij het traject gaan aanpakken, welke hulp u nodig hebt of hoe uitgebreid wij u van dienst zijn. De bijdrage voor de dienstverlening wordt met onze consulente in een vertrouwelijke omgeving besproken tijdens het informatieve gesprek.

Onze werkwijze

U wilt een fijner leven, Stichting Date heeft meer dan 50 jaar ervaring. Samen helpen we het geluk graag een handje. Onze werkwijze is persoonlijk, betrouwbaar en doeltreffend. Wij zorgen ervoor dat de juiste kandidaten op uw pad komen. Zo ondersteunen wij meerdere kandidaten op het gebied van 50 plus dating.

Stap 1: Wat zijn uw verwachtingen?: Wij beginnen altijd met naar ú te luisteren. Wat vindt ú belangrijk? Wat verwacht u van uw ideale partner? Wat zijn uw dromen? Dit zijn slechts een paar vragen die uw persoonlijke consulent uitvoerig met u zal bespreken. Daar nemen we de tijd voor, zodat Stichting Date u op de juiste wijze kan begeleiden.

Stap 2: De zoektocht:  wij hebben zeker kandidaten in onze bestanden, die heel goed bij u zouden kunnen passen. Deze worden aan u voorgesteld waarbij wij altijd beginnen met de in onze ogen meest kansrijke kandidaat.

Stap 3: Contact met de partner: De beschrijvingen zijn anoniem en bij eventuele interesse krijgt u het telefoonnummer of e-mailadres via uw consulent,

Discretie en privacy zijn voor Stichting Date erg belangrijk. Uw consulent begeleidt u graag in uw eventuele keuze. Maar uiteindelijk beslist u zelf. Wij werken door heel Nederland en ons Bureau is gevestigd in Erp (Noord-Brabant).

Vrijblijvend gesprek met één van onze consulenten? Bekijk het hier


Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek

of
Bel gratis

0800-022 0225


Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen