Persoonlijke verhalen

Geluk in de liefde is iets dat je graag wilt delen. Wij hebben van onze geslaagde stellen enkele aansprekende persoonlijke verhalen opgetekend. Zij laten zien dat het niet altijd vanzelfsprekend maar wel heel goed mogelijk is om de liefde van je leven te vinden. Wilt u ook uw verhaal vertellen? Neem dan contact op met ons: info@stichtingdate.nl

Lees de ervaringen van kandidaten die deel hebben genomen aan de relatiebemiddeling door Stichting Date. Wat heeft het hen opgeleverd en zouden zij het aan vrienden aanbevelen? Zelf nog onzeker? Lees hier de ervaringen met Stichting Date van verschillende kandidaten.

Mijn ervaring met daten via Stichting Date

Wanneer de zon schijnt in je leven… 25 november 2015. 
Toen ik de pen pakte om mijn gelukkige verhaal te vertellen dacht ik niet alleen aan de clubgenoten van de stichting Date maar ook aan iedereen die nog in liefde, de grootste bron van geluk, gelooft. Ik wist het echt niet, waar zal ik beginnen?

Een paar jaar geleden was ik lid voor een korte tijd bij Stichting Date. Ik was toen 50 plus en gescheiden na een lang leven met de vader van mijn kinderen. Ik maakte toen contact met clubgenoten en deed mijn best (zo dacht ik) maar tevergeefs… het leek alsof ik nooit meer een partner kon vinden die grotendeels met mij echt kon matchen; bij elke date ontbrak wat. Ik begon er wanhopig van te worden, ik stopte met daten en stortte mijn hart helemaal in mijn werk en mijn kinderen. Deze zijn gedurende de afgelopen twee jaar getrouwd. Ik werd blij met hun gelukkige gezichten maar ik keerde nog altijd alleen naar mijn huis.

In mei 2015 wilde ik weer een poging gaan doen om een levenspartner te vinden, en waar ga ik weer zoeken? Ik heb weinig vertrouwen in die websites met zoveel kandidaten (soms miljoenen). Ik houd van kleine kringen waar mensen te vertrouwen kunnen zijn. Dus, weer Stella (mijn lieve consulent van toen) gaan bellen. Zij herkende mijn stem meteen terwijl ik een paar jaar geen contact met de stichting meer had! Ja, ze kent iedereen persoonlijk en gaat dat niet vergeten, wat een fijn gevoel van veiligheid en vertrouwen. 

Daten als 50+’er
Bij het intakegesprek had zij al een lijst met mogelijke geschikte kandidaten en aan het eind van het gesprek heeft zij mij geadviseerd contact op te nemen met twee clubgenoten, mailen misschien en kijken of ik met één van hen zou kunnen matchen. Langzaam en onzeker begon ik met die twee te mailen, en ik heb met één van hen geluncht. Jammer,  ik was niet erg tevreden over deze kandidaat. De andere kandidaat reageerde traag, jammer genoeg, want hem vond ik veel leuker (door zijn foto en profiel). Ik was hem bijna vergeten toen hij mij in juni van dit jaar (2015) totaal onverwacht gebeld heeft. De volgende dag hebben wij een gedate en elkaar voor het eerst gezien. Ik had het gevoel dat ik hem allang kende? Ik vond hem meteen zo lief en puur, maar ook beschaafd, knap en sportief. Sinds we elkaar hebben gezien op die mooie zonnige dag in juni groeit de liefde elke dag meer tussen ons. Hij komt naar mij of ik ga naar hem of we plannen een mooie vakantie in waar we van elkaars aanwezigheid intensiever kunnen genieten. Ik geniet van elk moment dat ik rondom mijn man doorbreng.

Habibie, mijn man, mijn geliefde, de zon van mijn leven: dank je voor alles! En veel dank aan Stella en haar lieve collega’s die mensen graag van harte helpen.

Lieve Stella, veel succes met je mooie werk als consulente.

Mona  

Lees het verhaal van Yvonne en Bart
Lees het verhaal van Sarah en Koen
Lees het verhaal van Annette en Hugo
Lees het verhaal van Vera en Pieter

Ja, ik wil graag vrijblijvend kennismaken

Tegen verwachting in

Uit de week van een consulente:
Deze week belde ik een van de door mij ingeschreven heren om weer eens te horen hoe het ging. Een week na zijn inschrijving had hij zich al laten blokkeren nadat het klikte met een dame uit ons bestand. Hij had gelijk aangegeven toen ik hem belde dat hij heel blij was, dus vroeg ik of hij het op de mail wilde zetten. Het is altijd leuk om een briefje of mailtje te ontvangen van een van een van je inschrijvingen. 

De kandidaat wilde even laten weten dat hij super blij is met zijn inschrijving een half jaar geleden bij ons. Hij heeft nu al bijna een half jaar een hele leuke vriendin. “Wat leuk ook dat je even belt om te horen of alles naar tevredenheid verloopt.” Zo zei hij en voegde er aan toe “Tegen verwachting in. Ik was bang dat het weer niet zou lukken bij een relatiebemiddelingsbureau, voordat ik bij jullie kwam had ik al een paar andere pogingen ondernomen, maar met jullie persoonlijke relatiebemiddeling en adviezen lukte het wel, ik ben super blij”. Uiteindelijk daar doen we het toch voor. Veel geluk voor hem en haar, de namen noemen we hier niet, anonimiteit blijft bij ons hoog in het vaandel staan. Als hij dit terugleest op de site of nieuwsbrief zal hij het zeker herkennen.

Jos Vellekoop
Relatiebemiddeling regio Eindhoven

Hij is er altijd voor mij

Onze consulente schreef onderstaande e-mail:

Hallo Nelly,

Als het goed is heb je een brief van het hoofdkantoor ontvangen, waarin staat dat je overeenkomst ten einde is. Ondanks dat je geen hoge verwachtingen had, ben ik wel erg blij dat je een leuke partner gevonden hebt. Het is je van harte gegund. Blijf gezond en geniet samen van de fijne jaren die nog komen!

Bedankt voor je vertrouwen.

Groetjes,
Carin Huijbers

En Nelly schreef terug:

Lieve Carin, 

Ik heb het buitengewoon goed naar mijn zin. Het is een lieve man, hij is er altijd voor mij. We zijn heel gelukkig met elkaar en we hopen dat het nog jaren zo mag blijven. Bedankt voor alles, ik heb een heel nieuw leven gekregen.                                          

Groetjes Nelly

Gelukkig!

Hé Carin ,

Goed dat jij mij hebt kunnen overtuigen om de Stichting Date stap te zetten. Zoals je gisteren aangaf, ik stond er inderdaad in het begin erg sceptisch tegenover.
Maar gelukkig had ik een vakbekwame consulente die mij voorzag van een goed advies. Bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groeten .
Jan Arts

Hoe goed ik jullie vind

G. H. M. van Ansem schreef op 2016-07-11 15:16:

Beste Jos,

Hier mijn berichtje dat ik je beloofd heb n.l. over hoe goed ik de site van jullie vind.Ik kan niet anders dan zeer lovend over jullie site te zijn de goede begeleiding van je en de grote inzet. Ik heb nu een goede date met mijn Trudy en we zijn blij elkaar te hebben gevonden en we gaan er voor. 

In de korte tijd dat we elkaar nu kennen hebben wij het fijne gevoel om samen door het leven te gaan. Zij heeft haar vriendinnen laten weten dat ze een date heeft en er voor wil gaan en ook haar kinderen weten ervan en die vinden het fijn dat hun moeder nu een vriend heeft.

Een hele lieve vrouw getroffen

Hallo Petra,

Met ons gaat het prima daar hoef je je geen enkele zorg om te maken. We passen goed bij elkaar en ik heb dankzij jullie een hele lieve vrouw getroffen. Het is wat ver weg, maar we zien elkaar nu iedere week voor enkele dagen. We snappen er zelf niets van, maar dat is dus geen probleem.

Wat mij betreft mag je me uitschrijven voor Stichting Date, als dat verstandig is, weet niet hoe dat precies in zijn werk gaat. Dankzij jullie heb ik de relatie gevonden waar ik naar op zoek ben geweest. 

Wens je hele prettige familie dagen en belangrijker een goede gezondheid voor het komende jaar en daarna natuurlijk.

Bedankt voor je belangstelling.

Groetjes Rob


Wij zijn overigens ook te vinden op datingsitekiezen.nl

 

Relatiebemiddeling

Goedkoop daten
Ja, ik wil een gratis gesprek

of
Bel gratis

0800-022 0225


Veilig gekeurd daten  veilig daten

Lees onze blog
Door Ans Verhagen