Samen koken

Mensen zijn niet geboren om alleen te zijn

Wij helpen u graag in het vinden van de juiste partner

Lorem ipsum dolor sit ame, consectetur, adipiscing elit

Lees meer over onze werkwijzeLorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Vrouw zoekt man

U bent een vrouw en op zoek naar een relatie met een man. Een man waar u uw leven mee kunt delen en waar u de rest van uw leven mee wilt spenderen. U heeft te weinig tijd en energie voor minder serieuze mannen en flirts, maar bent op zoek naar iemand die op eenzelfde manier in het leven staat. Wij kunnen, als relatiebemiddelingsbureau, hier uitstekend bij ondersteunen door in te spelen op uw wensen en voorkeuren. U bent bijvoorbeeld op zoek naar een hoogopgeleide, ondernemende man van  rond de 40, woonachtig te Brabant. U kunt daarbij gebruik maken van ons partnerboek waarin u op zoek kunt gaan naar de geschikte man.

Relatiebemiddeling, is dat wel iets voor mij?

Relatiebemiddeling en online daten zijn twee verschillende manieren om een partner te vinden. Bij online dating moet je veel zelf ondernemen en dit is meer gericht op de “massa”. Iedereen kan zich inschrijven op een datingsite en een profiel aanmaken zonder dat je hiervoor goedkeuring dient te krijgen. Inschrijven bij een relatiebemiddelingsbureau is iets heel anders. Bij een relatiebemiddelingsbureau schrijft u zichzelf in en wordt er gekeken naar uw persoonlijkheid. Vervolgens wordt er, in een gesprek met een consulent, een persoonlijk profiel opgesteld. Bij veel datingbureau’s zijn neppe profielen te vinden of wordt er gelogen over leeftijd, uiterlijk en persoonlijkheid. Doordat wij als bureau met iedereen die bij ons staat ingeschreven in gesprek gaan en aan de hand van dat gesprek een profiel opstellen, is dit bij ons niet mogelijk. U vindt dus alleen echte profielen en ontmoet alleen mensen die u ook echt willen ontmoeten.

Op zoek naar een serieuze relatie

Stichting Date heeft enkel leden die echt op zoek zijn naar een serieuze en vaste relatie. Een gezonde relatie geeft een fijn gevoel, er is iemand in uw leven gekomen waarmee u alles kunt delen en op wie u ook in moeilijke tijden kunt rekenen. Een persoon die u begrijpt en aanvoelt hoe u zich voelt. Wij helpen mensen bij het vinden van een sterke relatie. Iemand die u kunt vertrouwen, omdat hij zich echt in u interesseert en ook echt bij u past.

Heeft u interesse? Vraag dan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze consulenten.

Koppel dineren